Onze winkel is begonnen met één product: de poster '101 manieren om een kind te prijzen'. Deze poster laat de positieve houding naar kinderen zien. De poster hangt inmiddels op duizenden scholen in Nederland en is ons best verkochte product!

De afgelopen 14 jaar is onze webshop gegroeid naar meer dan 100 producten die allemaal als doel hebben mensen laten zien dat ze Uniek zijn. Al onze producten helpen met het krijgen van zelfkennis en zelfvertrouwen.

'Weet wie je bent, dat geeft zelfvertrouwen!' 

Canvassen die opvallen!

Een canvas gaat lang mee en heeft dezelfde uitstraling als een schilderij. Onze canvassen kunnen direct opgehangen worden! De afbeeldingen  worden gedrukt op een hoogwaardig canvas doek en gespannen op een stevig houten frame van 3 cm dik. Een ophangsysteem wordt bij het doek meegeleverd. Vele scholen en instellingen hebben onze canvassen al aan de muur in hun klaslokaal, hal, wachtkamer of kantine  Welk canvas komt aan jouw muur te hangen?

Kaarten vol waardering...

Wij geloven in de kracht van woorden. Een zelfgeschreven kaartje aan iemand betekent veel! Onze kaarten zijn voor veel verschillende momenten en voor verschillende doelgroepen. Kaarten voor juffen en meesters hebben we ook want zij hebben bij ons een streepje voor! Ze zeggen niet voor niets: 'van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen' 

Doosjes met kaarten

Onze  'Doosjes met Goede Woorden' hebben allemaal een ander thema. In de metalen doosjes zitten 20 kaartjes waarop een mooie tekst staat. De kaartjes kun je op je bureau zetten in een houten kaarthouder en elke keer wisselen. Je kunt de kaartjes uitdelen of opsturen, in dit geval kun je ook alleen de kaartjes kopen. De doosjes passen door de brievenbus (11x8x2,5cm) en dus geschikt als cadeau te versturen. 

PS: Heb jij een eigen thema voor een doosje? Mail ons en wij maken iets voor jouw organisatie op maat. Ook is het mogelijk om een extra kaartje toe te voegen met een eigen boodschap en het logo van jouw organisatie. Bij hogere aantallen geven wij een staffelkorting. Mail voor informatie naar info@jijbentuniekcom

Werkboek voor vergroten van zelfkennis, zelfvertrouwen

Dit werkschrift zit vol met informatie, testjes en opdrachten die allemaal gaan over JOU: wat is het dat jou uniek maakt? Wat past bij jou? Zelfkennis vergroten leidt tot meer zelfvertrouwen! Leuk om samen met iemand te doen of alleen of in groepsverband. Geschikt voor kinderen (vanaf groep 8), jongeren en volwassenen. Ook heel geschikt te gebruiken voor coaching en training. Mentoren op middelbare scholen gebruiken dit ter voorbereiding op de profielkeuze in het derde leerjaar. 

Dit werkschrift is in full color gedrukt en beschrijfbaar. Bij hogere aantallen wordt er een korting verleend, neem hiervoor contact op via info@jijbentuniek.com

Diverse cadeautips !

Cadeautjes voor de juf en voor de meester...

De verjaardag van de juf, de 'Dag van de Leerkracht', het einde van een schooljaar of zomaar... Er zijn meerdere momenten waarop je die leuke juf of die lieve meester een bedankje wilt geven. Hieronder vind je onze ideeën: