Teamtraining

DISC TEAMTRAINING

Voor een sterk team waarin mensen tot hun recht komen.
Wat kan een teamtraining voor jou en je team betekenen?


Succesvolle mensen kennen hun kwaliteiten en mogelijkheden. Zij passen hun gedrag aan de situatie aan, kennen hun toegevoegde waarde in een team, zoeken ondersteuning waar nodig en zijn in staat moeilijke situaties of conflicten het hoofd te bieden. 
 
Tijdens de teamtraining gaan we in op de volgende vragen:
 

  • Ken jij jezelf?
  • Wat kenmerkt jou in je persoonlijkheid?
  • In welke omgeving kom jij het best tot je recht?
  • Met wel type mens werk jij prettig samen?
  • Op welk gebied zou jij jezelf willen bijsturen?
  • Wat zijn jouw valkuilen? Waar loop je tegen aan?


De teamtraining maakt gebruik van DISC materialen. Klik hier voor meer informatie over de DISC materialen. Door het DISC programma samen met je team te doorlopen maak je een positieve investering met als opbrengst een betere samenwerking op een plek waar mensen elkaar kennen en zich gekend voelen. 

Hoe ziet een DISC training eruit?
De training duurt een dag, bijvoorbeeld van 9.00 tot 16.00 uur. We doen een test waarin elke deelnemer invult hoe hij zichzelf ziet als het gaat om gedrag en overtuigingen. Hieruit komt dan een bepaald type mens. We kijken naar de samenstelling van het team: welke typen zijn vertegenwoordigd? Wat heeft dit voor gevolgen voor bijvoorbeeld de communicatie (denk aan teamvergaderingen), de taakverdeling  en de werkomgeving? Welke spanningsgebieden nemen verschillende typen mens met zich mee?

Positieve insteek
De insteek van de training is positief: we geven elkaar positieve
feedback zodat een ieder verder kan met het leveren van een positieve bijdrage aan het team en zich gewaardeerd voelt. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende, interactieve werkvormen: instructie, discussie, rollenspel en individuele opdrachten. 

Voor informatie over de teamtraining of een prijsopgave kunt u mailen naar info@jijbentuniek.com.