Elkaar waarderen...

Wat kan deze training voor jou en je team betekenen?

We doorlopen het DISC programma: een positieve investering met als opbrengst een betere samenwerking waar mensen elkaar kennen en zich gekend voelen. Een belangrijke voorwaarde voor een goede samenwerking.

Persoonlijkheid

We doen een test waarin elke deelnemer invult hoe hij zichzelf ziet als het gaat om gedrag en overtuigingen. Hieruit komt een bepaald type mens, een persoonlijkheid. Hiermee gaan we aan de slag: we kijken naar de samenstelling van het team en wat dit voor gevolgen heeft voor de communicatie, de taakverdeling en de werkomgeving. We werken in tweetallen, groepen en delen plenair. We maken afspraken zodat er concreet ook wat veranderd of juist blijft bestaan.

Opbrengst

Aan het eind van de dag zijn de volgende vragen aan bod gekomen:

Waar kun jij stralen?

Waar kun jij groeien?

Wat is jouw manier van werken?

Waar irriteer jij je aan bij anderen?

Wat irriteert anderen aan jou?

In welke omgeving kom jij tot je recht?

Er wordt gewerkt met gelicenseerde DISC materialen: elke deelnemer krijgt een werkboek waarin zijn profiel uitgewerkt wordt.

 

Investering

De training wordt in een dag gegeven op uw eigen locatie of uw locatie van keuze.  Wij vinden het leuk met u mee te denken om zo een teamtraining voor uw team aan te bieden waar elk teamlid iets aan heeft. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

FolderDiscTraining
PDF – 2,8 MB 569 downloads